Brooks Adrenaline GTS 20 vs. Brooks Adrenaline GTS 21

25 November 2020
Brooks Adrenaline GTS 20 vs. Brooks Adrenaline GTS 21

“Run Happy” met de gloednieuwe Brooks Adrenaline GTS 21. Met dit motto maakt Brooks hardlopen laagdrempelig voor iedereen. Want juist in deze tijd is het wel zo fijn om te gaan lopen wanneer en waar het jou het beste uitkomt. De Brooks Adrenaline GTS 21 is de 21e variant van de Adrenaline-familie. Wat het verschil is tussen de Brooks Adrenaline GTS 20 en de Brooks Adrenaline GTS 21, lees je in deze blog.

Brooks Adrenaline GTS 21 hardloopschoenen hebben een overpronatie afwikkeling

De Brooks Adrenaline GTS 21 is een antipronatieschoen en inmiddels uitgegroeid tot een van de meest geliefde allround stabiliteitsschoenen op de markt. Deze “Go To Shoe” (GTS) is, net zoals zijn voorgangers, voorzien van de GuideRails®-technologie. Deze unieke technologie ondersteunt je lichaam stap na stap goed en laat je voeten op de juiste manier afwikkelen.

Een vernieuwde Engineered Air Mesh upper

Voor de Adrenaline GTS 21 heeft Brooks het bovenwerk een update gegeven. Dit Engineered Air Mesh bovenwerk heeft een hoger ademend vermogen en houdt hierdoor je voeten langer en beter koel. Daarnaast zijn er speciale inzetstukken aangebracht, waardoor je loopt met meer bewegingsruimte rondom de tenen.

De Brooks Adrenaline GTS 21 heeft vernieuwde DNA-LOFT demping

Loop je op dit moment op de Brooks Adrenaline GTS 20, dan ben je vast en zeker al bekend met de fijne DNA LOFT technologie in de hak. De Brooks Adrenaline GTS 21 heeft vernieuwde DNA-LOFT demping, die voor dit model over de gehele lengte van de voet loopt. Dit dempingsmateriaal zorgt voor een ongelofelijk luxe gevoel aan je voeten.

Schokken worden beter opgevangen door de Segmented Crash Pad in de voorvoet en hak

Hardlopen staat bekend als een sport waar je veel vraagt van je lichaam. Daarom doet Brooks er alles aan om de impact op je gewrichten zo laag mogelijk te houden. Dankzij de vernieuwde Segmented Crash Pad in de voorvoet en hak worden schokken beter opgevangen. De Brooks Adrenaline GTS 21 sluit door de combinatie van een Engineered Air Mesh upper strak aan, zonder dat de hardloopschoen beknellend aanvoelt.