Nieuw binnen: ASICS GT-2000 13

1 September 2024
Nieuw binnen: ASICS GT-2000 13

De ASICS GT-2000 13 is de ultieme allrounder die altijd voor je klaar staat! Deze antipronatieschoen biedt subtiele ondersteuning voor voeten die net wat meer naar binnen kantelen. Met meer demping in de voorvoet in combinatie met de bekende Gel-demping in de achtervoet kun je rekenen op wolkachtige zachtheid, zonder in te leveren op een energieke afzet. Dit zachte comfort komt altijd uitstekend van pas, of je nu een korte of lange run op de planning hebt staan. Bovendien worden je voeten verwend met een nieuw bovenwerk dat lichter is en meer ademt, terwijl de pasvorm je voeten omhult als een tweede huid. Of je nu op zoek bent naar comfort of controle, de ASICS GT-2000 13 laat je altijd op je best lopen!

In deze review delen we de nieuwe updates van de ASICS GT-2000 13, en voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

  • Type schoen: Neutrale hardloopschoen
  • Heel drop: 5 mm
  • Gewicht: M 260 g/ V 221 g
  • Materiaal bovenwerk: Geweven Mesh
  • Materiaal tussenzool: PEBA foam, CMEVA foam, Pebaxplaat
  • Materiaal slijtzool: Rubberen slijtzool
Technologieën & Specificaties

Highlights van de ASICS GT-2000 13

  • Meer demping in voorvoet: Dankzij een bredere voorvoet profiteer je van meer FF BLAST™ PLUS demping. Dit foam is licht en zorgt voor super zachte landingen en een responsieve afzet, terwijl PureGel-technologie in de hak voor extra zachtheid zorgt bij het neerkomen van je passen.
  • Lichte antipronatieschoen: Deze schoen valt onder de lichte antipronatieschoenen en is voorzien van het 3D GUIDANCE SYSTEM voor de juiste stabiliteit. Dankzij een bredere voorvoet en rondere hiel ervaar je een ondersteunende en soepele voetafwikkeling. Ook stabiliseert het dempingsmateriaal je voet uitstekend om elke soort run met vertrouwen af te leggen.
  • Meer comfort in bovenwerk en pasvorm: Het bovenwerk heeft een upgrade gekregen, waarbij je nu kunt rekenen op een lichter en meer ademend mesh materiaal, en er minder extra overlays nodig zijn. Dankzij een nieuwe trekklus bij de hiel stap je nu super makkelijk in en uit de schoen.
  • Duurzame buitenzool: Met een verbeterd ontwerp van de buitenzool profiteer je van meer duurzaamheid en comfort. AHARPLUS™ en LO-HRD rubber heeft een lagere dichtheid op de belangrijkste plekken voor een betere duurzaamheid van je schoen.

From feeling cautious to convinced

GT-2000 13

Conclusie

De ASICS GT-2000 13 is een ideale keuze voor hardlopers die comfort en stabiliteit willen combineren. Het maakt niet uit welke afstand je wilt afleggen, deze schoen laat je geen moment in de steek.

Met meer FF BLAST™ PLUS demping in de voorvoet en PureGel-technologie in de hak, profiteer je van zachte landingen en een responsieve afzet. Het lichte antipronatiesysteem, versterkt door het 3D GUIDANCE SYSTEM, zorgt voor de juiste stabiliteit en een soepele voetafwikkeling. Meer comfort kun je verwachten van het nieuwe en ademende bovenwerk, terwijl de duurzame buitenzool zorgt voor een langere levensduur van je schoen.

Laat elke run moeiteloos en comfortabel verlopen zodat je voeten alweer staan te popelen voor de volgende training. Met de ASICS GT-2000 13 haal je het beste uit elke stap en ben je klaar voor elke uitdaging!