Nieuw binnen: ASICS Superblast 2

5 July 2024
Nieuw binnen: ASICS Superblast 2

Profiteer van een maximale bounce met de ASICS Superblast 2! Deze hardloopschoen leent zich perfect voor al je lange runs of snellere tempotrainingen dankzij zijn lichte, zachte en responsieve karakter. Voor een schoen met waanzinnig veel demping kun je nog steeds rekenen op een super energiek gevoel onder je voeten om je moeiteloos door je kilometers te loodsen. Het uiterst lichte en reactieve schuim wordt aangevuld met wolkachtige zachtheid om aan jouw comfortwensen te voldoen. Tel daar een ademend bovenwerk en een betrouwbare grip bij op, en je hebt een schoen die een perfect hardloopgevoel met zich meebrengt. Als kers op de taart is de ASICS Superblast 2 duurzamer dan zijn voorganger en ren je een groenere toekomst tegemoet!

In deze review delen we de nieuwe updates van de ASICS Superblast 2 en ook voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & specificaties

Type schoen: Neutrale hardloopschoen
Heel drop: 8 mm
Gewicht: 250g
Materiaal bovenwerk: Geweven bovenwerk van mesh
Materiaal tussenzool: FF BLAST™ PLUS ECO, FF BLAST™ TURBO
Materiaal slijtzool: ASICSGRIP™ slijtzool

Technologieën & specificaties

Highlights van de ASICS Superblast 2

  • Demping is lichter, zachter én energieker: Deze schoen heeft een upgrade gehad in demping. FF BLAST™ TURBO demping in de tussenzool is zachter en meer dempend om de belasting op je benen te verminderen tijdens lange runs. Daarbij is FF BLAST™ PLUS ECO demping toegevoegd, wat super licht en duurzaam is, en zorgt tevens nog steeds voor een energieke afzet.
  • Ademend bovenwerk: Het geweven bovenwerk van mesh is licht en gemaakt van zeer ademend materiaal om je voeten goed te laten ventileren. Ook bestaat dit materiaal uit één stuk en heeft een rekbare constructie voor het juiste comfort.
  • Uitstekende grip op verschillende ondergronden: De buitenzool is vernieuwd en heeft nu een ASICSGRIP™​ slijtzool dat voor genoeg grip en tractie zorgt op verschillende ondergronden. Zo ga je altijd vol vertrouwen op pad, ook wanneer het regent.
  • Duurzaamheid en comfort gaan perfect samen: Deze schoen biedt je genoeg comfort dankzij het lichtgewichte en dempende ontwerp, terwijl er ook rekening is gehouden met een duurzame insteek. 75% van het bovenwerk bestaat uit gerecycled materiaal en ook is de demping gemaakt van 24% gerecycled materiaal op biologische basis.

Conclusie

Ontdek de ASICS Superblast 2, de perfecte keuze voor je lange en veelzijdige runs. Met een lichtgewicht ontwerp en een maximale demping geniet je van een heerlijke zachtheid, zonder in te leveren op een krachtige afzet.

FF BLAST™ PLUS ECO demping en FF BLAST™ TURBO demping zorgen voor dit lichte, zachte en energieke gevoel onder de voeten en laat je moeiteloos bewegen over de weg. Dankzij het ademende bovenwerk en een gripvolle ASICSGRIP™ slijtzool ga je altijd met genoeg comfort en vertrouwen de deur uit voor je hardloopkilometers.

Met een ontwerp dat uit meer gerecyclede materialen bestaat dan voorheen, combineert de Superblast 2 duurzaamheid met topprestaties. Eén ding is zeker: deze schoen laat je van start tot finish genieten van elke stap.