Nieuw binnen: Brooks Ghost Max 2

13 August 2024
Nieuw binnen: Brooks Ghost Max 2

Trakteer je voeten op comfort met de Brooks Ghost Max 2. Het is jouw go-to hardloopschoen voor elke afstand. Met een vernieuwde demping ervaar je bij elke stap een luxe comfort, terwijl de brede basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar gevoel. Of je nu een korte run doet of de kilometers opstapelt, de Max 2 geeft je de ondersteuning die je nodig hebt. Met een ontwerp dat je voeten moeiteloos laat afrollen zijn je passen licht en efficiënt en sla jij je met gemak door elke training of wedstrijd heen. Deze schoen ontlast je voeten maximaal, zodat je met genoeg plezier en zelfvertrouwen kunt blijven lopen!

In deze review delen we de nieuwe updates van de Brooks Ghost Max 2, en voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

  • Type schoen: Neutrale hardloopschoen
  • Heel drop: 6 mm
  • Gewicht: M 283 g/ V 255 g
  • Materiaal bovenwerk: Mesh bovenwerk
  • Materiaal tussenzool: DNA LOFT v3 foam, GlideRoll-technologie
  • Materiaal slijtzool: Rubberen slijtzool
Technologieën & Specificaties

Kenmerken van de Brooks Ghost Max 2

  • Vernieuwde demping: De meest opvallende vernieuwing is de upgrade naar DNA LOFT v3-demping. Dit innovatieve foam verzekert je van zachte landingen en verlaagt zo de impact op je gewrichten. Het past zich aan je loopstijl aan om een optimale demping en responsiviteit te bieden.
  • Soepele en efficiënte passen: GlideRoll-technologie is toegepast in de tussenzool dat in samenwerking met een verfijnde neus zorgt voor een soepele afwikkeling. Je rolt moeiteloos van je hak naar je teen voor een lichte en efficiënte loopervaring.
  • Extra brede basis voor ondersteuning: Je kunt een maximale ondersteuning verwachten, mede dankzij de extra brede basis van de schoen. Hierdoor landt je voet op een groter platform en ben je zekerder bij elke pas.
  • Zacht en ademend bovenwerk: Het lichtgewichte bovenwerk van ademend mesh houdt je voeten heerlijk koel. Daarbij ontneemt de zacht gewatteerde tong de druk op je voeten zodat je ook tijdens lange duurlopen comfortabel kunt blijven lopen.
  • Rubberen slijtzool: De rubberen buitenzool helpt je om je veelzijdige kilometers met genoeg vertrouwen af te leggen. Deze biedt namelijk genoeg grip en tractie om elk tempo aan te kunnen.

Conclusie

De Brooks Ghost Max 2 is de perfecte keuze voor elke hardloper die comfort en stabiliteit zoekt, ongeacht de afstand. Laat je verwennen door een schoen die je voeten maximaal ontlast om eindeloos door te kunnen gaan.

Met de vernieuwde DNA LOFT v3-demping geniet je van zijdezachte landingen die de impact op je gewrichten flink verminderen. Tegelijkertijd profiteer je van super veel ondersteuning dankzij een brede basis, zodat je bij elke stap met vol vertrouwen kunt blijven rennen. Met de GlideRoll-technologie rol je soepel van hiel naar teen, wat je passen licht en efficiënt maakt.

Maak je klaar om elke run te trotseren, iedere dag weer. Met de Brooks Ghost Max 2 blijf je fris tot in de laatste kilometers en beleef je telkens weer dat hardloopplezier waar je naar op zoek bent!