Nieuw binnen: HOKA Mach X 2

29 August 2024
Nieuw binnen: HOKA Mach X 2

Bereid je voor op nóg meer snelheid en comfort met de HOKA Mach X 2. Deze snelle hardloopschoen is vernieuwd en beter dan ooit! Met een verhoogde tussenzool die meer schuim bevat, kun je rekenen op nog meer energie zodra je voet de grond raakt. In combinatie met een reactieve plaat én HOKA’s bekende rocker ontwerp, wordt je moeiteloos naar voren gestuwd. Zo haal je met gemak alles uit je snelle trainingen en wedstrijden om elke keer weer een beetje beter te zijn. Laat je verrassen door het superlichte ontwerp, een bovenwerk dat je voeten fris houdt en een buitenzool dat volledig gericht is op snelheid maken. Wat wil je nog meer?

In deze review delen we de nieuwe updates van de HOKA Mach X 2, en voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

  • Type schoen: Neutrale hardloopschoen
  • Heel drop: 5 mm
  • Gewicht: M 260 g/ V 221 g
  • Materiaal bovenwerk: Geweven Mesh
  • Materiaal tussenzool: PEBA foam, CMEVA foam, Pebaxplaat
  • Materiaal slijtzool: Rubberen slijtzool
Technologieën & Specificaties

Highlights van de HOKA Mach X 2

  • Meer energie: Deze schoen heeft bij de voorvoet een hogere tussenzool gekregen met meer PEBA foam, zodat je een hogere energieteruggave kunt verwachten. De onderste laag bestaat uit het CMEVA foam dat voor stabiliteit en genoeg grondcontact zorgt.
  • Efficiënt snelheid maken: Tussen de schuimlagen zit een verbeterde en verlengde PEBAX plaat voor extra energie en ondersteuning. In samenwerking met de agressieve Rocker geometrie kun je rekenen op een soepele voetafwikkeling en maak je super makkelijk en efficiënt veel snelheid. Ideaal voor al je snelle trainingen en wedstrijden.
  • Verbeterd bovenwerk: Het bovenwerk is vernieuwd en bestaat uit een geweven mesh dat licht en ademend is. Op sommige plekken kun je er zelfs doorheen kijken, wat aangeeft hoe ventilerend het is voor je voeten tijdens intensieve runs.
  • Buitenzool gericht op snelheid: De buitenzool bestaat uit een aantal dikkere stukken van rubber voor genoeg grip en duurzaamheid. Tegelijkertijd zijn er ook uitbesparingen gedaan van de zool voor een lichter gewicht van de schoen, waar jij tijdens je snelle kilometers flink van profiteert.

Conclusie

Met de HOKA Mach X 2 ben je verzekerd van een snelle en comfortabele run. Bij deze schoen is alles erop gericht om je zo snel mogelijk over de finishlijn te krijgen, zonder in te leveren op comfort.

Met een verhoogde tussenzool die meer PEBA-schuim bevat, ervaar je meer energie bij elke stap, terwijl het stabiele CMEVA-schuim je de vertrouwde stabiliteit geeft. De gouden combinatie van de PEBAX-plaat met het kenmerkende Rocker ontwerp maken je passen soepel, snel en efficiënt.

Je profiteert van een vernieuwd bovenwerk dat super licht en ademend is, en met een buitenzool dat volledig is ontworpen om je te ondersteunen in snelle tijden, ontbreekt het je aan niets. Op de HOKA Mach X 2 kun je vertrouwen en ben je klaar voor al je snelle hardloopkilometers!