Nieuw binnen: New Balance Fresh Foam More v5

1 August 2024
Nieuw binnen: New Balance Fresh Foam More v5

Kies voor maximaal comfort en maximale demping met de New Balance Fresh Foam More v5. Deze allround hardloopschoen van New Balance is compleet vernieuwd en biedt je met ultra-demping, een nieuwe rockervorm en een ondersteunende pasvorm 360-graden comfort. Van lange afstanden tot herstelruns, met de More v5 geef je je voeten (en dus jezelf) wat ze nodig hebben.

In deze review delen we de nieuwe updates van de New Balance Fresh Foam More v5, onze ervaring en uiteraard ook voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

  • Type schoen: Neutrale hardloopschoen
  • Heel drop: 4 mm
  • Gewicht: M 312 g/ V 244 g
  • Materiaal bovenwerk: Bovenwerk van Engineered Mesh
  • Materiaal tussenzool: Fresh Foam X tussenzool met 3% vernieuwde materialen
  • Materiaal slijtzool: Rubberen buitenzool
Technologieën & Specificaties

Updates van de New Balance Fresh Foam More v5 versus More v4

  • Monsterlijk veel demping: De ultra-dempende tussenzool van de Fresh Foam More v5 zit boordevol energiek Fresh Foam wat geen overbodige luxe is tijdens lange afstanden of veelvoudig gebruik. Het foam absorbeert de impact van harde ondergronden, zoals asfalt, waardoor je benen fris blijven en langer door kunnen gaan. Bovendien bestaat de nieuwe formule van het foam nu uit 3% bio-based materiaal, wat beter is voor de planeet, lichter is en dus beter voor jou.
  • Beter in vorm: Naast meer demping, is er ook een betere verdeling van de Fresh Foam X demping. De tussenzool heeft een bredere basis voor extra stabiliteit, zodat je ongestoord de horizon tegemoet loopt. Bij de V5 zit de gebogen rocker verder in de voorvoet wat je soepeler en dus sneller van hak naar teen begeleidt.
  • Ondersteunend bovenwerk: Meer comfort onder je voeten en ook rondom je voeten. Het ademende bovenwerk van mesh omarmt je voeten zacht en ondersteunt ze met verstevigde zones aan de zijkant om ze van A naar B op hun plek te houden.
  • Op data gebaseerde slijtzool: De slijtzool is gevormd op basis van hardloopdata. Door strategisch geplaatste dempings- en flexzones in de lengte, rol je makkelijker door van de ene naar de andere stap. Het Ndurance-rubber heeft een duurzaam karakter, zodat de zool langer meegaat en presteert goed op zowel droge als natte ondergronden.

Conclusie

Ga voor meer, ga voor More. Deze neutrale hardloopschoen is een absolute must-have voor wie comfort op nummer één zet. Uitgerust met een monsterlijke hoeveelheid Fresh Foam X demping garandeert deze krachtpatser je ultieme zachtheid en de allerbeste schokabsorptie die jij je maar kunt wensen. Voeg daar nog een lage heeldrop van 4 mm voor een soepele afwikkeling aan toe en je hebt niets meer te wensen dan de More.

Ben je dus een neutrale hardloper en op zoek naar een zeer comfortabele schoen voor dagelijkse gebruik, lange afstanden of herstelruns? Dan is de New Balance More v5 ongetwijfeld een onmisbare toevoeging aan je schoenrotatie.