Nieuw binnen: On Cloudsurfer Next

1 August 2024
Nieuw binnen: On Cloudsurfer Next

Op Race Day moet alles perfect zijn, maar tijdens je dagelijkse runs ook! Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de Cloudsurfer-serie: de On Cloudsurfer Next. Deze ultieme performance schoen combineert snelheid en comfort op een manier die je nog nooit hebt ervaren. Uitgerust met race-elementen van de Cloudboom Echo 3 krijg je een ongekende boost bij elke stap die je zet, terwijl vertrouwd comfort en stabiliteit je ondersteunen de hele rit lang. Welke training er ook op het programma staat, met de On Cloudsurfer Next tik je hem moeiteloos sneller af.

In deze review delen we de nieuwe updates van de On Cloudsurfer Next, onze ervaring en uiteraard ook voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & Specificaties

  • Type schoen: Neutrale hardloopschoen
  • Heel drop: 6 mm
  • Gewicht: M 273 g/ V 225 g
  • Materiaal bovenwerk: Geweven bovenwerk van technisch mesh
  • Materiaal tussenzool: CloudTec Phase®-tussenzool + Helion™-superfoam
  • Materiaal slijtzool: Rubberen slijtzool
Technologieën & Specificaties

Kenmerken van de On Cloudsurfer Next versus On Cloudsurfer

  • Race Day inspired: Wedstrijdschoenen zijn gemaakt voor piekprestaties op het moment suprême, deze hardloopschoen is gemaakt voor dagelijkse prestaties. Het bovenwerk van de Cloudsurfer Next is geïnspireerd op het ontwerp van de Cloudboom Echo 3 en beloont je voeten met een licht, ademend en comfortabele naadloze pasvorm de hele ronde lang.
  • Vernieuwde tussenzool: Rol keer op keer in één vloeiende beweging van hiel naar teen met de nieuwe CloudTec Phase®-tussenzool. Het vernieuwde Helion™-superfoam biedt meer veerkracht en energie bij elke stap die je zet, zodat je onopgemerkt langer op hoger tempo door kunt.
  • Meer demping, minder gewicht: Meer demping, maar met minder gewicht! De Cloudsurfer Next bevat meer van het krachtige energieke Helion™-superfoam en spaart je gewrichten bij elk grondcontact, vervolgens pusht de schoen je na elke stap vooruit om sneller je meters te maken.
  • Nieuwe vorm, meer kracht: Ook de neus heeft nieuwe vormen aangenomen. De vernieuwde flexibele, maar stevige, rockervorm helpt je om met meer kracht af te zetten, zodat je niet rent maar vliegt over het asfalt.
  • Duurzamer: Weer beter voor het milieu. 80% van het gebruikte polyester is gerecycled, wat maakt dat de schoen bijna voor een kwart uit gerecyclede materialen bestaat. Beter voor de planeet, beter voor jou.

Conclusie

De On Cloudsurfer brengt je na iedere training sneller thuis, zonder dat comfort en stabiliteit in het geding komt. Deze neutrale hardloopschoen is een samensmelting van wedstrijdelementen en comfort, zodat elke meter soepeler én dus sneller verloopt.

Geniet elke dag en elke soort run van tomeloze energie, comfort en snelheid. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door het uiterst energieke Helion™-superfoam, de vernieuwde CloudTec Phase®-tussenzool voor een ongekend soepele overgang en uiteraard de nieuwe rockervorm bij de voorvoet. Voeg daar nog het raceday-ready lichte en ademende bovenwerk aan toe en je hebt een waanzinnige combinatie voor dagelijkse prestaties.

Kortom ben je op zoek naar een hardloopschoen die elke training meer power geeft maar met behoud van comfort? Dan is de On Cloudsurfer Next jouw performance hardloopschoen voor jouw dagelijkse prestaties.