Nieuw binnen: PUMA Deviate Nitro Elite 3

1 July 2024
Nieuw binnen: PUMA Deviate Nitro Elite 3

Sneller dan ooit met de Puma Deviate Nitro Elite 3! Met deze ultralichte hardloopschoen zet je de turbo aan op wedstrijddagen en noteer je een toptijd op de klok. Dankzij een stijve carbonplaat profiteer je van een moeiteloze voortstuwing, terwijl het vernieuwde schuim je een superieure demping oplevert. Zo krijg jij alle energie terug die je erin stop en laat je elke pas tellen. Het lichte bovenwerk is ademend, zonder in te leveren op de ondersteuning waar je naar verlangt op wedstrijddagen of tijdens snelle trainingen. Maak je klaar om elke race te domineren en trakteer jezelf op een waanzinnig persoonlijk record!

In deze review delen we de nieuwe updates van de PUMA Deviate Nitro Elite 3 en ook voor wie en welke trainingen deze hardloopschoen het meest geschikt is.

Technologieën & specificaties

Type schoen: Neutrale hardloopschoen
Heel drop: 8 mm
Gewicht: M 194g / V 194g
Materiaal bovenwerk: ULTRAWEAVE, PWRTAPE
Materiaal tussenzool: NITROFOAM™ Elite, PWRPLATE (carbonplaat)
Materiaal slijtzool: PUMAGRIP rubberen slijtzool

Technologieën & specificaties

Highlights van de PUMA Deviate Nitro Elite 3

  • Nieuw en verbeterd NITROFOAM™ Elite: De tussenzool is verhoogd met het hoogwaardige NITRO Elite-schuim en biedt een super responsieve demping. Zo krijg je de maximale energie terug bij elke stap en ervaar je heerlijk lichte passen van start tot finish.
  • Carbon voor stabiliteit en snelheid: Een PWRPLATE van koolstofvezel (carbon) in de tussenzool zorgt voor stabiliteit en een moeiteloze snelheid. Al je passen zijn door deze stijve plaat super efficiënt, zodat je lang op topsnelheid kunt blijven lopen.
  • Bovenwerk is licht, ademend en stevig: Het ULTRAWEAVE bovenwerk bestaat uit een licht mono mesh dat je voeten heerlijk laat ademen onderweg. Daarbij is het bovenwerk verstevigd met PWRTAPE, dit zijn gerichte ondersteuningen op plekken waar je het nodig hebt.
  • Duurzame buitenzool: Je staat vol vertrouwen aan de startlijn dankzij de PUMAGRIP rubberen buitenzool. Het materiaal is licht in gewicht, maar biedt een uitstekende grip op natte ondergronden en tevens is dit materiaal duurzaam voor langdurig gebruik.
  • Minder gewicht en meer comfort: Deze schoen is 17 gram lichter dan voorganger, maar heeft tegelijkertijd een dikkere tussenzool voor meer comfort. Alles wat je nodig hebt om te kunnen racen.

Conclusie

Met de Puma Deviate Nitro Elite 3 zet je de turbo aan op de wedstrijddag! Deze hoogwaardige hardloopschoen is ultralicht en laat je moeiteloos vliegen over het asfalt. Met een super responsief NITROFOAM™ Elite in de tussenzool én een stijve carbonplaat, profiteer je bij elke stap van een waanzinnig krachtige afzet.

Het bovenwerk van licht en ademend mesh houden je voeten koel, terwijl je genoeg ondersteuning kunt verwachten dankzij gerichte verstevigingen. Afgewerkt met een duurzame buitenzool die een uitstekende grip biedt, ben je klaar om elk (nat) wegdek aan te kunnen.

Voel de snelheid onder je voeten met deze schoen en geniet van elke krachtige stap die je zet. Zo ben jij helemaal klaar om al je hardloopdoelen af te vinken!